Pædagogik & Sundhed

Vil du gerne arbejde med mennesker og være ude i naturen?

På pædagogik og sundhedslinjen på Solrød Produktionsskole, får du en grundig introduktion i at omgås andre mennesker. Særligt børn og ældre.

Undervisningen er primært praktisk, men du får også gennemgået det teoretiske.

Vi besøger lokale børnehaver, vuggestuer og plejehjem, hvor du kommer til at stå for aktiviteter som stoleleg, fodboldturneringer eller lignende. Du kommer også i praktik og på  museumsbesøg.

På pædagogik og sundhedslinjen kommer du en del ud i naturen. Og du møder en varieret hverdag, hvor du både får lov at være fysisk aktiv, lege, dyrke motion, være kreativ og fordybe dig.

Du lærer om

• kommunikation og konflikthåndtering
  • personlig udvikling
  • pædagogik
  • psykologi
  • sundhed
  • kost, ernæring og motion
  • natur og udeliv

Efter et ophold på pædagogik og sundhedslinjen er du klar til at søge ind på social- og sundhedshjælperuddannelsen eller som pædagogisk assistent. Og du er afklaret om, hvilken vej der er den bedste for dig.

Vil du høre mere om Pædagogik, sundhed og udeliv?

Så ring til linjefagsleder Britt Vittrup på 56 14 25 14 eller send en mail

Gem

Britt Vittrup

Mail:britt@solps.dk

Uddannet som koldt og varmt gastronom, pædagog, fitness og danseinstruktør.
Ansat på Solrød Produktionsskole siden 2010