Madkompagniet

Kan du lide at lave mad?

Overvejer du en fremtid i en kantine eller på en restaurant?
Så er Madkompagniet sikkert noget for dig.
Her vil du udfordre dine smagsløg, udvikle dine kreative evner i et køkken og mærke suset og lidt af atmosfæren fra restaurationsbranchen.

Og du vil lære en masse, uanset om du primært vil lære at lave mad til dig selv, venner og familien eller om du vil uddanne dig inden for de mange muligheder i køkkenbranchen. I skolens store køkken laver vi morgenmad og frokost til elever og lærere samt bestillinger ud af huset. Derfor skal maden ikke bare smage godt. Den skal også se lækker ud. Og det lærer du på Madkompagniet. Ligesom du selvfølelig også lærer alt om god hygiejne i et professionelt køkken og at lægge et budget, når du planlægger en menu.

Vi laver alle slags mad. Vi laver både traditionel dansk mad og mad fra andre kulturer, og du er selvfølgelig også velkommen til at komme med dine egne ideer til, hvad vi kan lave.

Du lærer også at lave mad og bage kager til særlige mærkedage som fester, børnefødselsdage, bryllupper og diverse højtider.

Ofte dyrker vi motion, som eksempelvis boldspil, og andre gange kan det blot være en gåtur ved stranden.

Vil du høre mere om Madkompagniet?

Så ring til linjefagslærer Søren på 25 97 21 38 eller send en mail

Gem

Søren Munch

Mail: soren@solps.dk

Linjeleder på Madkompagniet.

Udlært som kok i 1999 og har arbejdet som køkkenchef for Claus Meyer.

Igennem flere år har jeg arbejdet med undervisning i gastronomi og har desuden uddannet mig som friluftsvejleder (med mad tilberedt over bål).

Jeg har desuden en diplom uddannelse i pædagogisk psykologi.

Ansat på Solrød Produktionsskole siden 2017.